cropped-logo-sajt.png

Kriolipoliza je postala izuzetno tražen aparaturni tretman u borbi protiv lokaliziranih masnih naslaga. No, ključno je napomenuti da optimalni rezultati ove procedure često zavise od kombinacije s dodatnim tehnikama, poput masaža. Fascinantno je da upravo kada se kriolipoliza radi zajedno s Endosferom, dobija se najbrži rezultat do željnog cilja.

Cryo Queen - zašto se kriolipoliza radi sa endosferom?

Cryo Queen – zašto se kriolipoliza radi sa endosferom?

Kriolipoliza se istaknula kao izbor broj jedan za redukciju lokaliziranih masnih područja, pružajući klijentima bezbolan i neinvazivan način uklanjanja viška masti. Ipak, da bi se pojačali i poboljjšali rezultat ovog tretmana, spajanje tretmana sa dodatnim metodama kao što je masaža Endosferom postaje ključno. Ova kombinacija ne samo da postiče bolje razbijanje masnih stanica, već i poboljšava cirkulaciju krvi, što ubrzava proces uklanjanja mrtvih ćelija koje su nastale kriolipolizom.

Stoga, istraživanja i iskustva su pokazali da kriolipoliza sa Endosferom ne samo što povećava efikasnost tretmana već i osigurava zadovoljavajuće i dugotrajne rezultate u postizanju željeno oblikovanog tela.

Šta je Endosfera?

Endosfera je inovativna tehnologija koja se koristi u kozmetičkim tretmanima za podsticanje prirodnih procesa detoksikacije tela i poboljšanje izgleda kože. Ovaj uređaj koristi pulsirajuće ritmičke rotacije sfera na sondi kako bi pružio niz benefita.

Endosfera stimuliše prirodne procese detoksikacije u telu, pomažući limfnom sustavu da izbaci višak vode i toksine, koji su jedan od glavnih uzroka pojave celulita. Ova tehnologija cilja na smanjenje vidljivosti celulita i poboljšanje vaše kože.

Pulsirajućim ritmičkim rotacijama sfera na sondi aparata Endosfere, potiče se povratak tonusa mišića tela i oblikovanje. Ovaj proces deluje na toniranje mišića, pružajući potporu za oblikovanje tela.

Dodatno, Endosfera poboljšava cirkulaciju, što doprinosi prirodnoj proizvodnji kolagena. Ova poboljšana proizvodnja kolagena dovodi do elastičnije kože te time doprinosi njenoj zategnutosti i mladolikom izgledu.

Kombinacija endosfere i kriolipolize – benefiti

  1. Bolja cirkulacija i rad organizma: Endosfera masaža podstiče protok krvi i limfe u tretiranom području. Pomaže telu da se masno tkivo tu više ne razvija
  2. Brži rezultati: Kombinacija kriolipolize s endosferom može ubrzati vidljive rezultate tretmana. Kroz podsticanje protoka krvi i limfe te poboljšanu drenažu tela, rezultati bi mogli postati vidljivi u kraćem vremenskom periodu

U Body Timeu se nude oba tretmana kako bi se postigli optimalni rezultati u oblikovanju tela i poboljšanju izgleda kože. Endosfera, kao talijanska aparaturna tehnologija, koristi se za podsticanje prirodnih procesa detoksikacije tela, toniranje mišića te poboljšanje cirkulacije i elastičnosti kože.

S druge strane, kriolipoliza, švajcarska tehnologija, je priznati aparaturni tretman za smanjenje lokaliziranih masnih naslaga. Ovaj tretman deluje na ciljano mesto zamrzavanjem masnih stanica kako bi ih razbio, pružajući učinkovit način za redukciju masnih područja.

Osim toga, važno je napomenuti da su Endosfera i kriolipoliza efikasni tretmani koji se primjenjuju pod stručnim nadzorom osoblja Estetik centra Body Time.