cropped-logo-sajt.png

EM VUMSTORNG je najbolji neinvazivan tretman koji podmlađuje i jača vaginu tj. jača vaše karlično dno.

Zašto je bitno da brinete o karilčnom dnu?

Briga o karličnom dnu je od ključne važnosti za vaše opšte zdravlje i dobrobit, jer ono ima tri bitne funkcije:

EM VUMSTRONG tretman

Uz pomoć EM Vumstronga, možete rešiti sve gore navedene probleme i značajno poboljšati kvalitet svog života.

Inkontinencija i EM Vumstrong

Inkontinencija, ili neželjeno mokrenje, je problem koji pogađa mnoge žene, naročito nakon trudnoće ili učestalog nošenja teških tereta. Ove situacije mogu oslabiti karlično dno, što dovodi do nemogućnosti kontrolisanja mokrenja. Svi koji se suočavaju sa ovim problemom znaju koliko to može biti neprijatno i ograničavajuće. Međutim, rešenje postoji – EM Vumstrong tretman.

Ovaj tretman je posebno dizajniran da ojača mišiće karličnog dna putem elektrostimulacije, što pomaže u sprečavanju inkontinencije. Već nakon nekoliko sesija, možete primetiti značajno poboljšanje u kontroli mokrenja, što će vam omogućiti da se osećate sigurnije i opuštenije u svakodnevnim aktivnostima.

Poboljšanje intimnog života sa EM Vumstrongom

Osim što pomaže u sprečavanju inkontinencije, EM Vumstrong tretman može doneti novu notu vašem intimnom životu. Jačanje mišića karličnog dna može dovesti do intenzivnijih orgazama i povećanog seksualnog zadovoljstva. Ovo ne samo da poboljšava kvalitet vašeg seksualnog života, već može doprineti i boljem emocionalnom zdravlju i kvalitetu vašeg odnosa sa partnerom.

Osveženje mladosti sa EM Vumstrongom

EM Vumstrong tretman vam pomaže da se u potpunosti osećate mladom, ne samo spolja već i iznutra. Redovno jačanje mišića karličnog dna može doprineti vitalnosti i svežini vašeg tela, čineći da se osećate energičnije i zadovoljnije svojim telom.

Detalji tretmana

Tretman je potpuno bezbolan i neinvazivan, što znači da nećete osećati nikakvu nelagodnost tokom sesija. EM Vumstrong se radi dva ili tri puta nedeljno, a svaka sesija traje oko 30 minuta. Preporučujemo paket od pet ili deset tretmana, u zavisnosti od vaših godina i trenutnog stanja karličnog dna.

Ovaj tretman je dizajniran da se prilagodi vašim potrebama i ciljevima, omogućavajući vam da postignete najbolje rezultate na najudobniji način. Naš tim stručnjaka u Estetik centru Body Time je tu da vas podrži kroz ceo proces, osiguravajući da dobijete najviši nivo nege i pažnje.

Pozivamo vas da zakažete svoj tretman EM Vumstrong u Estetik centru Body Time i otkrijete sve prednosti koje zdravo karlično dno može doneti vašem životu. Ne samo da ćete se osećati bolje i sigurnije, već ćete unaprediti svoje opšte zdravlje i kvalitet života. Brinite o svom karličnom dnu i dozvolite nam da vam pomognemo na tom putu.