cropped-logo-sajt.png

Šta je CRYO QUEEN kriolipoliza terapija?

CRYO QUEEN kriolipoliza je  revolucionarna neinvazivna metoda za trajno uklanjanje masnih naslaga koja deluje na principu kontroliranog hlađenja. Cryo Queen aparat je opremljen najsavremenijom švajcarskom tehnologijom koja omogućava bezbedno i efikasno hlađenje ciljanih predela tela.

Cryo Queen kriolipoliza uklanja i najupornije masne naslage, one koje su godinama na jednom području.

Tokom tretmana, Cryo Queen aplikator se postavi na željenu zonu i nežno je usisa. Zatim se temperatura postupeno spušta na niske nivoe, specifične za masne ćelije. Ove niske temperature izazivaju proces smrti masnih ćelija, koji se naziva apoptoza. Važno je napomenuti da se hladnoća kontroliše tako da ne ošteti okolna tkiva, kao što su koža, mišići ili živci.

Kroz proces kriolipolize, masne ćelije postaju kristalizovane i na kraju pucaju. Ovaj proces onemogućava masnoj ćeliji da dalje skladišti masti, dovodeći je do postepenog odumiranja. Moguće je osetiti blago peckanje tokom prvih nekoliko minuta zamrzavanja, ali to ubrzo nestaje kako se tkivo hladi. Sam tretman traje pola sata.

Nakon tretmana, telo prirodno eliminiše razgrađene masne ćelije kroz limfni sistem tokom perioda od nekoliko nedelja najčešće mesec dana. Rezultat je trajno smanjenje masnog tkiva u tretiranom predelu, što dovodi do vidljivo poboljšane konturе tela.

Ukoliko je potrebno, tretman je moguće ponoviti na istoj regiiji nakon mesec dana. Obezbedite sebi željenu figuru uz našu efikasnu i bezbednu metodu uklanjanja masnih naslaga.

Promene ćete početi da primećujete već nakon 3 nedelje od tretmana. Dok se krajnji rezultat postiže posle 2 meseca.

Uz našu CRYO QUEEN kriolipoliza terapiju uklanjanje lokalizovanih masnih naslaga nikad nije bilo lakše.

Prednosti uklanjanja lokalizovanih masnih naslaga:

Prednosti kriolipolize:

Zašto je dobro da CRYO QUEEN kriolipolizu  radite u kombinaciji sa Endosfera tretmanom?

Osigurajte optimalne rezultate i maksimalnu efikasnost uz kombinaciju CRYO QUEEN kriolipolize tretmana i Endosfera terapije.

Endosfera terapija deluje sinergijski s CRYO QUEEN kriolipolizom kako bi ubrzala proces eliminacije mrtvih ćelija iz tela.

Kao sastavni deo protokola, kriolipoliza obično zahteva masažu limfne drenaže radi podsticanja pročišćavanja limfe od toksina, a mrtve ćelije koje nastaju tokom CRYO QUEEN kriolipoliza tretmanom su upravo takvi toksini. Endosfera predstavlja vrhunsku aparaturnu tehnologiju koja efikasno podstiče limfnu drenažu i uklanja toksine iz tela.

Dodatno, Endosfera terapija ne samo da pomaže u eliminaciji toksina, već i zateže kožu, vraća tonus mišićima i ciljano deluje na uništavanje celulita. Kombinacija ova dva tretmana omogućava vam da postignete ne samo estetski privlačno telo, već i zdravije stanje kože i mišića.

Uz kombinaciju CRYO QUEEN kriolipolize i Endosfera terapije, ostvarite svoje ciljeve lepote i zdravlja na najefikasniji mogući način.