cropped-logo-sajt.png

Šta je EMSlim terapija?

EMSlim terapija koristimo naprednu EMSlim , highe-intensty focused magnetic vibration tehnologiju, koja direktno stimuliše motorne neurone, tako da se mišići konstantno grče i opuštaju. Ovakva vrsta kontrakcije se postiže samo tokom vežbanja.

30 minuta terapije = 30,000 trbušnjaka!

Tokom jedne  EMSlim terapije, izvrši se preko 30,000 mišičnih kontrakcija koji pomažu masnim ćelijama da se metabolišu i razlažu, a istovremeno dolazi do  jačanja mišića i samitm tim oblikovanje tela. EMSlim tehnologija dobila je međunarodnu sertifikaciju FDA i CE, a njena sigurnost i efikasnost su široko priznati.

Pored boljih rezultata od slicnih aparata starijih modela, EMSlim vam daje i mogucnost da u isto vreme tretirate cak dve regije. Tako da sada dobijate dve regije, po ceni nekadasnje jedne. Regije su zadnjice, stomak, butine i ruke.

Preporuka je da se radi u paketu od 10 tretmana za postizanje dugotrajnog efekta. Efekti traju i do 6 meseci uz redovno odrzavanje.

Uz našu EMSlim terapiju sagorevanje masti i jačanje mišića nikad nije bilo lakše.

Prednosti izgradnje mišića

Prednosti HYPE EMSlim terapije

Proces sagorevanja masti

Mišićima je potrebna velika količina energije da pokrenu kontrakcije. Ovo , pak, dovodi do prekomerne lipolize i akumulacije slobodnih masnih kiselina (FFA) u masnim ćelijama. Rezultat prekomernog protoka slobodnih masnih kiselina je apoptoza, programirana smrt masnih ćelija. Mrtve masne ćelije se prirodno izlučuju iz tela. To je proces koji se odvija u našim telima tokom  EMSlim terapije.

Proces jačanja mišića

Mišići čine oko 35% tijela, a većina uređaja za mršavljenje samo na tržištu fokusiran na masti, ali ne i na mišiće. Kod nas je to drugačije
Tokom EMSlim terapije, mišićno tkivo je pod konstantinim uticajem visokofrekventna magnetne vibracije koja prodire u mišiće do 8 cm dubine i izazivaju kontinuirano širenje i kontrakciju mišića. Tokom kontrakcije stvaraju se nova mišićna vlakna i povećava njihov volumen i gustina. Kao rezultat toga, mišići postaju veći i zategnutiji.