cropped-logo-sajt.png

Endosfera tretman tela je prvi u Srbiji počeo da radi Studio Body Time.

Endosfera tretman tela je danas jedan od najpoželjnijih tretmana za uklanjanje celulita i oblikovanje tela u svetu, a priča njegovog nastanka je i više nego zanimljiva. Naime, tretman je aparaturna terapija, koja je, u saradnji sa naučno-medicinskim institutima, prvobitno razvijena za tretiranje hroničnog limfedema, tj. nagomilavanja limfe i oticanja delova tela, i u toj nameni je pokazala neverovatne rezultate. Endosfera tretman tela je oduševio sve pacijente i oni svi potvrđuju da je postignuta značajna redukcija otoka posle svega tri-četiri tretmana, da više ne osećaju bol koji je posledica oticanja tkiva i da se upornost upala smanjuje.

Ovaj italijanski tretman je već neko vreme širom sveta poznata po svojim izuzetnim medicinskim i estetskim rezultatima.

Upotreba aparata Endospheres  se ubrzo proširila i na sferu estetike, gde se koristi za oblikovanje tela, toniranje mišića, smanjenje masnih naslaga i celulita, a zadivljujući rezultati ove metode vidljivi su nakon svega nekoliko tretmana. Endosfera  je tretman u kojem svaki klijent uživa, pre svega jer je potpuno bezbolan.

Endosfera tretman tela radi uz pomoć kompresivne mikfovibracije koja omogućava reaktivaciju cirkulacije krvi i time poboljšava nahranjenost kože i snabdevanje ćelija kiseonikom. Primenom pritiska razbijaju se potkožne masne naslage i pomoću procesa limfne drenaže postiže se glatkoća kože. Osim toga, tretman ima umirujuće dejstvo na bolove u mišićima i leđima i generalno je dobar protiv zadržavanja vode. 

Važno je istaći da je endosfera  tretman tela, a i endosfera tretman lica, potpuno neinvanzivan i bezbedan. Zbog toga se baš svi klijenti zaljube u ovaj tretman čim ga probaju, a ako tome dodamo i fantastične rezultate, onda vam je jasno zašto je ovaj tretman uvek IN.

I na kraju da pomenemo još jedan bitan efekat tretmana: svi naši klijenti kažu da je tretman izuzetno prijatan i opuštajući, da podiže raspoloženje i da se posle tretmana osećaju kao preporođeni. Kada to dodamo na već pomenute i zaista neverovatne rezultate koji se postižu u tretiranju celulita, smanjenju masnih naslaga i zatezanju kože, jasno je kako je Body Time za samo nekoliko meseci svog postojanja zadobio poverenje brojne i ozbiljne klijentele.

Pored endosfera terapije, naši eksperti sa dugogodišnjim iskustvom pružaju i usluge fizioterapije, kao i najsavremenije tretmane za negu i revitalizaciju kože lica i anti-age tretmane.