cropped-logo-sajt.png
Endosfera Beograd, savršena figura
Novo telo za mesec dana u Estetik centru Body Time – lako do savršene figure!

Iako zvuči neverovatno za mesec dana dolazite do savršene figure. Pitate se u čemu je tajna?

Tajna je u kombinaciji Endosfera tretmana, EMSlim tretmana i italijanskih suplemenata Intigra. Ako ste sad pomislili, ma nema šanse, ja imam malo više viška da bi samo ovo upalilo. Nastavite da čitate tekst, jer imamo još nešto – nutricionistu Sonju, koja će zahvaljujući dugogodišnjem radu znati da vam napravi program za jednomesečnu ishranu.

Kako MIX tretmana menja vaše telo do savršene figure?

Kombinacija italijanske terapije ENDOSFERA, EMSlim tretmana i suplementi Integra mogu vam dati telo iz snova u najbržem mogućem roku – mesec dana.

Endosfera Srbija

ENDOSFERA tretman je ono po čemu je naš Estetik centar prepoznatljiv. Naime, još 2018. smo u Srbiju doneli prvi endosfera nemedicinski aparat. Od tada smo se pojačali sa još dva pomenuta aparata, tako da danas slobodno možemo reći da smo prvi ENDOSFERA CENTAR U SRBIJI!

 Endosfera tretman je uspešan zato što uz pomoć njega ubrzava metabolizam i čisti limfa, a potom se vrši eliminisanje masnih naslaga, a celulit nestaje.

Za razliku od većine tetmana za telo, endosfera se ne radi po regijama, već uvek CELO TELO! Koža postaje zategnutija, telo se oblikuje, a CELULIT NESTAJE! Više o endosferi tela možete pročitati OVDE.

EMSlim – vežbaš a ležiš
.
EMSlim tretman menja višesatno intenzivno svakodnevno vežbanje! Najsavremeniji aparat svoje niše na tržištu. EMSlim se radi po regijama – stomak, gluteus, butine ili ruke. Specifičan je po tome što u isto vreme tretirate dve regije, a ne jednu. VEŽBAJTE DOK LEŽITE!

INTEGRA – lepota dolazi iznutra
.
INTEGRA prirodni suplementi koji pomažu da najbržim putem dođete do željne figure. Napravljeni su 100% na prirodnoj bazi i ne stvaraju nikakve kontradikcije. U kombinaciji sa prethodno dva navedena tretmana – PRAVE ČUDO!

integra savršena figura

Vrste suplemenata ima više. Vama ne trebaju svi. Na osnovu vašeg problema koji želite da rešite odredićemo koji je suplement za vas.

Hrani se zdravo do savršene figure

Ukoliko znaš da ne možeš sama da redukuješ ishranu, ne očajavaj, jer tu je naš nutricionista Sonja.

Na osnovu stanja tvog tela i zdravlja, Sonja će pripremiti listu najboljeg jelovnika za tebe, tako da unosiš dovoljno kalorija da ti imunitet nepadne, već naprotiv ojača. Nije bitno koliko se kalorija unose već odakle te kalorije dolaze.

Nauči da se zdravo jedeš i preporodi se skroz ovog leta!

NOVO LETO, NOVO TELO, NOVA TI               

Sada kada znaš tajnu kako svoje telo da dovedeš do maksimuma, javi nam se da zakažemo BESPLATNE konsultacije. Ukoliko posle konsultacija misliš da ta kombinacija tretmana nije za tebe, nemaš nikakve obaveze da uzmeš paket, već jednostavno se jedni drugima zahvalimo na izgubljenom vremenu i to je to.

Ako pak odlučiš da uzmeš paket znaj da ti nudimo dve vrste paketa mixa Endosfere i EMSlim tretmana.

Prvi paket obuhvata 8 endosfera i 5 EMSlim tretmana, dok drugi obuhvata 10 endosfera i EMSlim tretmana. Tokom konsultacija, posavetovaćemo te rado koji je paket za tebe.

Ne čekaj ponedeljak, već još danas zakaži BESPLATNE konsultacije.