cropped-logo-sajt.png
Endosfera Beograd još od 2018. sa vama u Estetik centru Body Time

Endosfera Beograd da li je to nešto novo? Ne, ovaj italijanski tretman se još od 2018. radi u glavnom gradu Srbije. Na stotinu zadovoljnih klijenata je prošlo kroz seriju ovog tretmana u Estetik centru Body Time. Često se i našale da je to bila ljubav na prvi dodir, a objasnićemo vam i zašto je to tako.

Endosfera tretman je ustvari terapija. Prvoshodna namena ovog aparata je bila da pomogne sportistima da se brže oporave od manjih i većih sportskih povreda. Međutim, aparat se pokazao kao odličan za limfnu drenažu (tretman koji čisti limfu od toksina), koja kada se pravilno radi dovodi i do osećaja lakoće nogu, ali i čisti tela od celulita.

Povećavanje brzine rada sfera (silikonskih rotirajućih kuglica koje se nalaze na sondi sa kojom se masira) došlo je do novih otkrića. Ne samo da je podstaknuta limfna drenaža, već je počeo da se vraća tonus mišićima, pa samim tim i koža da se zateže, a to je opet prouzrokovalo da joj se vrati mladalački sjaj. Sa vraćanjem tonusa mišićima i podsticanjem cirkulacije došlo je i do još jednog rezultata – endosfera je postala sjajna za podizanje zadnjice.

Celokupan rezultat dobijen od svega što čini italijansko čuda od aparata je da je endosfera tretman odličan izbor ukoliko želite da oblikujete svoje telo na jedan neinvazivan odnosno bezbolan način, bez noža i bez igle. Tretman je toliko dobar da ga je i popularni Forbes uvrstio u najbolje neinvazivne tretmane.

Više o endosfera proceduri za terapiju tela, pročitajte OVDE.

Endosfera lica – da postoji!

Pored endosfere tela, postoji i tretman endosfera lica. Ponosni smo na činjenicu da smo prvi počeli da ga radimo u Srbiji.

Dok endosfera tela obuhvata noge, zadnjicu, stomak, ruke i leđa, endosfera lica zahvata pored lica, dekolte i vrat. Tretman lica vraća jedrinu i svežinu, bore se znatno smanjuju, staračke fleke nestaju a jagodice i usne se ističu. Najbolje od svega je što endosfera daje značajne rezultate u uklanjanju noćne more svih žena – podbratka. Rezultati uz redovno održavanje mogu biti trajni.

Više o samoj proceduri endosfere lica u nekom od budućih blogova.

Endosfera Beograd

Koliko je Endofera postala omiljeni tretman među Beograđankama najbolje govori činjenica da smo te, sada već davne, 2018. godine imali jedan aparat za lice i telo, a danas posedujemo čak tri endosfere ne bi li zadovoljili potrebe svih naših klijenata.

Endosfera nije samo uklanjanje celulita, mršavljenje, oblikovanje tela, vraćanje tonusa mišićima, brisanje bora i staračkih fleka, endosfera je mnogo više! Ona istinski budi hormon sreće i to ne samo zbog mladalačkog izgleda koji stvara, već zbog osećaja blaženstva koje pruža tokom tretmana. Čista limfa je pola zdravlja kod žene, ne samo estetski već je ključna i za pravilan rad organizma.

Zato, drage naše, ako nas još niste posetile, onda je vreme da zakažete BESPLATNE konsultacije i kod nas u Estetik centrus Body Time saznati baš sve što vas interesuje o ovom italijanskom tretmanu koji je osvojio žene širom sveta. Čekamo vas da vam vratimo osmeh na lice i probudimo hormon sreće!