cropped-logo-sajt.png
kriolipoliza 
coolsculpting

Cryo Queen, odnosno kriolipoliza,  je neinvazivan tretman za trajno eliminisanje lokalizovnaih masnih naslaga. Ovo je najsigurniji tretman za uklanjanje upornog sala. Mi u Body Time-u tretman kriolipolize radimo uz pomoć švajcarske aparature poslednje tehnologije i kombinujemo ga sa Endosfera tretmanom, ne bi li najbrže stigli do željnog izgleda.

Kako se radi kriolipoliza?

Kriolipoliza smanjuje tvrdokorne masne izbočine indukujući kriolipolizu.

Prvo se procenjuje regija koju želite da tretirate, potom se na nju stavlja maramica natopljena specijalnim gelom, koji štiti kožu prilikom tretmana. Tada se uzima aplikator uz pomoć kojeg se, tako reći, usisava deo koji se tretira i onda se postepeno hladi. Temperature Cryo Queen tretmana su dovoljno niske da zamrznu potkožno masnoće, ali nisu dovoljno niske da oštete okolno tkivo ili kožu.

Kada se masne ćelije zamrznu, one se kristališu i membrana puca. Jednom kada membrana pukne, ćelija više ne može da obavlja svoj posao skladištenja masti. Kada se to dogodi, ćelija umire. Treba da znate da je moguće da tokom zamrzavanja sala 5 do 10 minuta osećate blago peckanje, koje kada se salo ohladi nestaje. Tretman se radi pola sata.

Nekoliko nedelja nakon tretmana, telo će, da tako kažemo, prikupiti mrtve ćelije i izbaciti ih preko limfnog sistema. Jednom kada se uklone iz tela, više nikada ne mogu ponovo da izrastu. Kriolipoliza obezbeđuje trajno uklanjenje masnih naslaga.

Tretman možete ponoviti na mesec dana ukoliko za tim ima potrebe.

kriolipoliza beograd

Zašto je dobro da kriolipolizu radite u kombinaciji sa Endosfera tretmanom?

Endosfera će pomoći da mrtve ćelije iz tela izbacite što brže i smanjiće neželjne efekte kriolipolize.

Naime, kriolipoliza se obavezno radi uz masažu limfne drenaže, jer ista podstiče da očistimo limfu od toksina. Mrtve ćelije koje nastaju prilikom coolsculptinga su toksini. Endosfera je najbolja aparaturna tehnologija koja podstične limfnu drenažu i izbacuje iz tela toksine.

Ako tome dodamo da endosfera zateže kožu, vraća tonus mišićima i uništava celulit, onda vam je jasno zašto je najbolje kombinovati ova dva tretmana ukoliko želite da imate lepo i zdravo telo.

Koje regije tela možete tretirati Cryo Queen tretmanom?

Unutrašnju i spoljašnju stranu butina, stomak, kukovi/bokovi, gornji ili donjideo leđa, zadnjica, ruke, podbradak, ali i drugi delovi ako su prilagođeni da se može uraditi tretman zamrzavanje sala.

Kada se vide prvi rezultati tretmana kriolipolize?

Promene ćete početi da primećujete već nakon 3 nedelje od tretmana. Dok se krajnji rezultat postiže posle 2 meseca.

Ko ne treba da radi tretman CoolSculpting?

Osobe koje su gojazne zbog medicinskih razloga. Kriolipoliza je tretman da se lokalizovane masne nasloge uklone, jer ih je nemoguće ukloniti ishranom ili vežbanjem.

Takođe nije preporučljivo da je rade trudnice ili dojilje, osobe koje imaju problema sa nervnim bolestima, inflamatornim poremećajem kože, ekcem ili psorijaza i slično.