cropped-logo-sajt.png

Kako živimo u vremenu kada se koža lako oštećuje i strada što od stresa, što od spoljašnjih faktora, neophodno je posvetiti posebnu pažnju nezi lica. Naša koža svakodnevno je izložena štetnim uticajima poput zagađenja, UV zračenja i stresa, što može dovesti do različitih problema kao što su akne, bore, gubitak elastičnosti i pigmentacija. Bez odgovarajuće nege, ovi problemi se mogu pogoršati, što dodatno utiče na zdravlje i izgled naše kože.

Analiza lica postaje ključna u identifikaciji specifičnih potreba kože svakog pojedinca. Kroz ovu analizu možemo dobiti detaljne informacije o stanju kože, što nam omogućava kreiranje personalizovanog plana nege. Individualni pristup je od suštinskog značaja jer svaka koža ima svoje jedinstvene karakteristike i zahteva posebnu pažnju.

Uz pomoć aparaturne tehnologije za analizu lica moguće je precizno i efikasno videti stanje kože lica. Analizi lica omogućava uvid u različite aspekte kože, od površinskih slojeva do dubokih struktura. To nam pruža mogućnost da prepoznamo probleme u njihovim ranim fazama i reagujemo na vreme.

Takođe, analiza lica nam pomaže da razumemo kako različiti faktori utiču na našu kožu. Bilo da je reč o spoljašnjim faktorima poput zagađenja ili unutrašnjim faktorima kao što je stres, važno je prepoznati i tretirati ih na adekvatan način. Personalizovani plan nege može značajno poboljšati izgled i zdravlje kože, čineći je otpornijom i zdravijom.

Šta je analiza lica?

Analiza lica je sveobuhvatan postupak koji se radi uz pomoć aparaturne tehnologije za detaljno ispitivanje stanja kože. Prvi korak u ovoj analizi uključuje visokorezolucionu fotografiju. Uređaji koriste kamere visoke rezolucije za snimanje detaljnih slika lica. Ove slike omogućavaju pregled različitih aspekata kože, uključujući teksturu, pore, bore i pigmentaciju. Detaljna vizualizacija stanja kože pomaže stručnjacima da identifikuju problematične oblasti i predlože odgovarajuće tretmane.

Pored visokorezolucionih fotografija, plavo svetlo se koristi za otkrivanje bakterija koje mogu uzrokovati akne i drugih problema sa kožom. Plavo svetlo prodire u površinske slojeve kože i otkriva prisustvo bakterija koje nisu vidljive golim okom. Ovo je posebno korisno za osobe koje pate od akni jer omogućava ciljano lečenje bakterijskih infekcija.

Infracrveno svetlo je još jedan važan alat u analizi lica. Koristi se za procenu dubokih slojeva kože, gde se nalaze kolagen i elastin, proteini koji su ključni za čvrstoću i elastičnost kože. Infracrveno svetlo omogućava stručnjacima da procene gubitak čvrstine i elastičnosti kože, što je često znak starenja. Ova informacija je neophodna za kreiranje efikasnih anti-aging tretmana.

Tehnologija 3D skeniranja je takođe deo moderne analize lica. Ova tehnologija omogućava kreiranje trodimenzionalnog modela lica, što pomaže u detaljnoj analizi strukture kože, dubine bora i volumena lica. 3D skeniranje pruža sveobuhvatan uvid u stanje kože, omogućavajući stručnjacima da identifikuju problematične oblasti i predlože personalizovane tretmane.

Sam postupak analize uključuje ubacivanje glave u specijalizovani aparat koji koristi kombinaciju pomenutih tehnologija. Aparat skenira lice i na osnovu dobijenih parametara generiše elektronski izveštaj o stanju lica, zajedno sa detaljnim fotografijama problematičnih područja. Ovaj izveštaj pruža sveobuhvatne informacije koje su ključne za dalji proces nege.

Kako analiza lica pomaže pri biranju nege

Kada dobijemo rezultate analize lica pomoću aparature tehnologije, na osnovu dobijenih parametara određujemo tretmane koje je potrebno raditi kako bi se koža lica poboljšala i da ne bi dodatno brzo starilo. Detaljna analiza omogućava precizno određivanje problema i njihovih uzroka, što je ključno za efikasno lečenje. Na primer, ako se otkriju bakterije koje uzrokuju akne, specijalizovani tretmani mogu biti prepisani kako bi se uklonile ove bakterije i sprečilo njihovo ponovno pojavljivanje.

U Body Time centru, koji radi još od 2018. godine, trudimo se da na neinvazivan način pružimo negu svim našim klijentima. Naša misija je da svakom klijentu pružimo personalizovanu uslugu zasnovanu na detaljnoj analizi stanja kože. Na osnovu rezultata analize, predlažemo tretmane koji su najpogodniji za specifične potrebe kože svakog klijenta, bilo da se radi o hidrataciji, smanjenju bora ili tretiranju akni.

Posebno smo ponosni na to što smo prvi u Srbiji doneli italijansku tehnologiju kompresivne mikro vibracije Endosferu. Ovaj aparat koristi kompresivne mikro vibracije za poboljšanje cirkulacije i stimulaciju proizvodnje kolagena. Zbog učinka koji ovaj aparat stvara, naši paketi za negu lica su uvek na bazi Endosfere, uz dodatak drugih tretmana prema potrebi. Ovaj pristup omogućava optimalne rezultate i dugotrajnu negu kože.

Na osnovu dobijenih parametara iz analize lica, naši stručnjaci kreiraju individualne planove nege koji uključuju kombinaciju različitih tretmana. Cilj je postići najbolje moguće rezultate uz minimalnu invazivnost. Personalizovani planovi nege omogućavaju ciljano lečenje problema i prevenciju budućih oštećenja, čime se postiže zdrava i blistava koža.

Izaberi negu na pravi način

Pozivamo vas da dođete u Body Time i uradite analizu lica kako biste započeli svoju negu lica na pravi način. Naša iskustvo i najnovija tehnologija omogućavaju nam da pružimo najbolju moguću negu vašoj koži. Analiza lica je prvi korak ka razumevanju specifičnih potreba vaše kože i kreiranju personalizovanog plana nege. Pozovi 065 4444 789 i zakaži analizu lica!

Bez obzira na to da li imate problem sa aknama, borama ili jednostavno želite poboljšati izgled i zdravlje svoje kože, analiza lica će vam pružiti sve potrebne informacije. Naši stručnjaci će na osnovu rezultata analize predložiti najefikasnije tretmane koji su prilagođeni vašim potrebama.

Kroz individualni pristup i korišćenje najnovijih tehnologija, u mogućnosti smo da postignemo izvanredne rezultate. Vaša koža će biti zdravija, mlađa i otpornija na spoljašnje uticaje. Započnite svoju transformaciju već danas i dozvolite nam da vam pomognemo da postignete savršenu negu lica.

Posetite nas u Body Time centru i doživite vrhunsko iskustvo nege lica. Vaša koža zaslužuje najbolje, a mi smo tu da vam to pružimo. Zajedno ćemo kreirati plan nege koji će vašu kožu učiniti zdravijom i lepšom nego ikada pre.