cropped-logo-sajt.png

Masaža

Masaža je nezaobilazna kako u nezi tela, tako i kao savršen način za opuštanje posle napornog dana. Naši iskusni fizioterapeuti će se potruditi da zaista reše bol u leđima, napete mišiće, ali i uporni celulit.

 

Izaberite antistres, relaks, terapeutsku ili anticelulit masažu i osetite sve blagodeti koje masaža pruža.

Nega Lica

Pored pomenute ENDOSFERE lica, nudimo i klasičnih tretmana lica, uz čišćenja, biološki tretman, hemijskog piling voćnim kiselinama, kao i veoma popularn zbog svoje efikasnosti PRX hemijski piling. Posle tretmana mozete kod nas uzivati i u raznim maskama za lice koje ce pomoći da dodatno zasijate.

U zavisnosti od problema koji rešavamo kombinujemo tretmane po potrebi, i svakom klijentu pristupamo na individualan način. Sa ponosom možemo da kažemo da se efekti primećuju već posle prvog tretmana!

Nega notkiju

Lepi i negovani nokti su ukras svake žene i doprinose elegantnijem izgledu njene ruke. Kod nas pored klasičnog manikira sa lakiranjem, možte uraditi manikir sa gel lakom, polumanikir ili pak ako želite samo nalakirati nokte klasičnim lakom. Takođe, nudimo usluge estetskog i medicinskog pedikira, ali i polupedikir. Koristimo isključivo OPI i CND lakove.

Presoterapija

Presoterapija je medicinski tretman koji podstiče limfnu drenažu koristeći metod pritiska vazduha u okviru posebnog odela, čijim se radom dovodi do stimulacije venske i limfne cirkulacije. 

Preporučuje se osobama koje imaju problema sa celulitom, nadutošću, cirkulacijom uopšte, crevnim problemima, umornim i otečenim nogama, reumom. Posle par tretmana vidljivo se smanjuje problem otečenih nogu i viška vode u organizmu.