cropped-logo-sajt.png

Predstavljamo vam revolucionarne terapeutske obloge i helanke koje će potpuno transformisati vašu svakodnevnu rutinu lepote i zdravlja.

Za sve dame, ovo je prilika da iskusite nešto novo i osvežavajuće. Ključna prednost ovih inovativnih tretmana je njihova sposobnost da vas opuste i osveže, pružajući vam istovremeno izbor između toplih i hladnih terapija, prilagođenih vašim potrebama.

Terapeutski oblozi i helanke USKORO u Estetik centru Body Time!

Terapeutski oblozi i helanke se često nazivaju “maskama za noge” jer donose sveobuhvatnu negu vašim donjim ekstremitetima. Osim što pružaju potpun tretman koži i mišićima nogu, oni dubinski hidriraju vašu kožu, utiču na cirkulaciju i vraćaju joj vitalnost.

Poput maski za lice koje poznajemo, terapeutski oblozi i helanke nanose se direktno na kožu nogu, omogućavajući vašoj koži da apsorbuje sve hranljive sastojke i aktivne tvari koje su ključne za poboljšanje zdravlja i izgleda vaših nogu. Ova vrhunska tehnologija je osmišljena kako bi vašim nogama pružila negu kakvu zaslužuju, čineći ih osveženim, hidriranim i spremnim za sve izazove koji vas očekuju. Iskoristite ovu priliku da se prepustite inovaciji i potpunoj nezi u svetu lepote i wellnessa.

Terapeutske oblozi

Terapeutski oblozi biče dostupni u tri različite varijante:

  1. Rigenera POLAR body wrap – Ovaj oblog ima za cilj zatezanje kože i povratak tonusa mišićima. Pored toga, hrani ćelije i doprinosi poboljšanju mikrocirkulacije. Nakon ovog tretmana, vaša koža će se osećati zategnutom, jednoličnom i baršunastom.
  2. Rigenera SHAPING body wrap – Ovi oblozi stimulišu proširenje krvnih sudova, ubrzavajući metabolizam i oksigenaciju tkiva, naročito u perifernoj cirkulaciji. Ova terapija je savršena za one koji žele da se bore protiv celulita i lokalizovanih masnih naslaga, a takođe može pomoći kod bolova u nogama.
  3. Rigenera SALT body wrap – Ovo su drenažni oblozi za telo obogaćeni himalajskom solju, čiji sastojci efikasno rešavaju problem zadržavanja vode u organizmu. Preporučuju se za osobe koje imaju problema s cirkulacijom u nogama, kao i za one koji pate od otečenih i teških nogu. Ovi oblozi su čak sigurni i za trudnice.

Teraputske helanke

Rigenera Leggy SALT su inovativno rešenje za borbu protiv zadržavanja tečnosti.

Ove helanke su ustvari oblog koji sadrži rastvor baziran na solima koji značajno poboljšava mikrocirkulaciju kože nogu. Osim toga, pomažu u detoksikaciji i hidrataciji kože, čineći je laganom i svežom. Helanke su izrađene od visoko elastičnog materijala i prilagođene su svim veličinama nogu, te se lako nose i uklapaju poput običnih čarapa.

Ovi vrhunski terapeutski oblozi i helanke proizvedeni su u Italiji od strane renomirane kozmetičke kuće Rigenera, koja se već dugi niz godina ističe kao sinonim za kvalitet i inovaciju u oblasti lepote i nege kože. Body Time više godina sarađuje sa ovim poznatim italijanskim brendom.

Pripremite se za osvježenje i transformaciju vaše kože i tela u Estetik centru Body Time uz tretmane tela (Endosfere, EMSlim tretmana ili kriolipolize) i uz terapeutske obloge i helanke Rigenera. Budite spremne da doživite potpuno novu dimenziju lepote i zdravlja, i to uskoro! Vaša koža će vam biti zahvalna na ovim blagodatima modernih terapija.