cropped-logo-sajt.png
cropped-logo-BodyTime-1.png
_DSC8116-2

Naša priča, a mnogi bi rekli i bajka, počela je maja 2018. godine. Baš kao i većina lepih stvari u životu desila se slučajno… i zahvaljujući tome pogled na lepotu se kod mnogih dama promenio.

Naime, ta 2018. godine je mojoj malenkosti donela novu ideju, a potom i realizaciju iste. Sve je počelo tako što sam kao i većina žena vodila računa o nezi kože, ali i svoje unutrašnje lepote. Volela sam da se negujem, baš kao i sada, ali isključivo na neinvazivan način, jer smatram da je svaka žena lepa i da samo treba da istakne svoju prirodnu lepotu, a to se najbolje postiže dobrom negom.

Ideja se rodila u magičnoj Italiji. Zemlji vina, zelenih toskanskih polja, mode i neopisivih lepota. Baš tamo, tokom jednog putovanja, probala sam tretman za koji nikad pre nisam čula – ENDOSPHERU. Kao i svako ko dolazi iz naše prelepe zemlje, bila sam pomalo skeptična da li je ona zaista tako delotvorna, ali kada sam tokom prve terapije osetila blaženstvo koje Endosfera tretman stvara, znala sam da Beograđanke zaslužuju da uživaju u ovom tretmanu koji ne samo da stvara osećaj blaženstva za vaše telo i um, već i daje neopisivo dobre rezultate i to posle samo jednog jedinog tretmana. Posle tog prvog tretmana sam odlučila da ću otvoriti ENDOSPHERA centar u Srbiji.

Kako sam želela da ovako jedan nežan, bezbolan i efikasan tretman ne bude deo urbane sredine, našla sam odličnu lokaciju za Estetik centar na Dedinju kraj mirisne šume. To mi je bilo bitno, jer sam želela da svaka žena oseti moć prirodne lepote koje šuma pruža i endosfera. Naravno, kako ipak živimo u milionskom gradu, gde je naći parking nekada prava  umetnost, bilo mi je bitno da se ispred samog centra nalazi parking za klijente. Želela sam, a to pokušavam i sada, da se svaka moja klijentkinja oseća kao prava DIVA i da sve bude podređeno njoj. Pitate se zašto? Zato što je žena Božansko biće i treba da bude sve njoj podređeno.

Svratite do nas i osetite i vi sjajnu ENDOSFERU, tretman koji je toliko dobar da ga je i Forbes uvrstio u najbolje.

Čekamo vas na besplatnim konsultacijama,

Vaša Sanja