cropped-logo-sajt.png
endosfera procedura

Italijanski tretman endosfera je još od 2018. godine dostupan u Beogradu, u Estetik centru Body Time. Od početka smo vam ponudila oba tretmana, za lice i telo, a endosfera procedura je toliko jednostvana tako da su se mnogi odmah zaljubili u ovaj italijanski izum.

Na stotine zadovoljnih klijenata su razlog zašto smo se od tada do danas pojačali sa još dva aparata za endosfera tretman. Tako da danas naš estetik centar ima tri endosfere.

Pored toga što je tretman neinvazivan, pa samim tim i bezbolan, sama procedura endospheres terapije za telo nije komplikovana.

Endosfera procedura

Endosfera tela se radi u 12 koraka, odnosno 12 tretmana. Svaki tretman frekvencija brzine sfera (kuglica koje se nalaze na sondi i sa kojom se masirate) se povećava. Tretmani se rade tri puta nedeljno, jer je telu potrebno posle jednog tretmana 48 sati da se izbace toksine. Svaki tretman traje jedan sat.

Tretman endosfere se radi i uz pomoć ulja koje je bez mirisa i parabena. Sa istim se premaže vaše telo i endospheres tretman kreće tako što se otvara limfa ( aparat se prvo tretira na regiji prepona i ispod kolena).

Da bi vam bolje objasnili šta se dešava sa vašim telom tokom 12 tretmana endosfere, podelićemo ceo postupak u četiri grupe kroz koje je neophodno proći da bi se stiglo do rezultata. Grupe su sledeće:

Sada vam je jasnije što vam uvek nudimo paket od 12 tretmana. Pre svega, jer je on siguran put do vidne promene na vašem telu.

Međutim, treba da znate da endosfera nije magičan štapić. Da bi endosfera tretman brže dao rezultate, ali i isti ostali duže vidni, potrebno je da se pridržavate nekih pravila.

Tokom dolaženja na tretmane preporuka je da pijete od 2 do 2,5 litre vode na dan. Takođe, ponudićemo vam odličan detoks čaj, uz čije konzumiranje nećete samo doći do sjajnijeg efekta, već ćete i biti puni energije (o ovom čaju nešto opširnije u jednom od narednih objava). Korigovanje ishrane je neophodno da bi stigli do rezultate. Ne možete očekivati da na primer uveče naručite picu i pijete kokakolu, a da endosfera menja vaše telo. Potrebno je da smanjite unos kalorija i što manje unosite belo brašno i šećer.

Posle serije od 12 tretmana i uz redovno održavanje rezultati endosfere mogu biti dugovečni. Održavanje se vrši na određenom vremenskom preiodu. Radi se jedan tretman i uglavnom je to na 1,5 do 3 meseca, zavisi od vašeg organizma.

Endosfera vam neće samo otkloniti celulit, zategnuti kožu i podići zadnjicu, već će vam dati osećaj da hodate kao po oblacima jer će iz vas izbaciti toksine, vodu i očistiće vam limfu. Endosfera zaista budi hormon sreće, jer stvara ženu koja uživa u svom telu.